Контактирајте не

На GoldManCasino.com, ние се гордееме со обезбедувањето на највисоко ниво на услуга за клиенти и се достапни 24/7 преку онлајн разговор или е-пошта.

Без оглед на вашето барање, нашиот персонал за поддршка на клиенти ќе го сметате за пријателски и корисен. Ние разбираме дека некои проблеми бараат брз одговор и поради оваа причина нудиме опција за помош во живо. Можете да контактирате со претставник на услуги на клиенти директно користејќи ја оваа одлика 24/7.

Контактирајте не

    капча